Laaluska

Laaluska

torstai 1. toukokuuta 2014

Vappufiilis!

Päivittelenpäs nyt taas pitkästä aikaa, kun tällanen harvinainen hetki tuli, että molemmat lapset nukkuu ja mulla on omaa aikaa. En edes oikein tiedä, mistä kertoa, kun pää tuntuu olevan ihan tyhjä :D Aloitetaan vaikka siitä, että ensi kuun lopussa tai oikeestaan kolmen viikon päästä. Maanantaina kävin tekemässä asuntokaupat pankissa yksin, kun Jani ei päässyt mukaan. Laaluska oli silloin tosin hoidossa, olis ollut mahdotonta pitää sitä paikoillaan sen aikaa, kun kirjoteltiin papereita. Mutta siis, nyt se on meidän! Ensimmäinen oma asunto. Ihanaa päästä muuttamaan vaikka on se aina oma juttunsa roudata tavaroita asunnosta toiseen. Ja se turhien tavaroiden karsiminen ennen muuttoa... No, koitetaan olla silti positiivisia, onhan se kuitenkin aivan ihana asunto <3




Sitten vähän meidän arjesta. Laaluska on ollut nyt hoidossa perhepäivähoitajalla pari kolme päivää viikossa ja siellä se on viihtynyt (onneksi) hyvin. Poden usein huonoa omaatuntoa tytön hoitoon pistämisestä ja siitä, että on ihanaa olla kotona joskus vain vauvan kanssa. No, hoitosuhde päättyykin joka tapauksessa ensi kuun lopussa, kun muutetaan eri paikkakunnalle. Se on tosi harmillista, koska hoitaja on todella ihana ja Laaluska tykkää olla siellä. Yritin jo järjestää asiaa niin, että voisimme pitää hoitopaikan, mutta se ei taida onnistua. Harmittaa tosi paljon. Toisaalta, jos kaikki suunnitelmat menee nappiin niin aloitan yksityisenä tai kunnallisena perhepäivähoitajana ensi vuoden alussa ja saan pitää molemmat lapset kotona hoitolapsien lisäksi.






Emskuli kasvaa hirmuista vauhtia! Neiti on jo kaksi kuukautta <3 Aika menee tosi nopeesti, mun pieni vauvani ei ookaan enää niin pieni. Hymyjä tulee paljon ja juttelee kovasti. Ihanan rauhallinen ja tyytyväinen tapaus on, kuten oli siskonsakin. On mulla ihanat lapset <3 Välillä tosin yönet jää vähiin ja tulee hetkiä, kun ei meinaa jaksaa ja itkettää vaan. Onneks Jani on ollut tukena ja auttaa jonkun verran (mm. nousee aamuisin Laaluskan kanssa seitsemältä, että saan jatkaa unia vauvan kanssa). Oon myös käynyt pari kertaa neuvolapsykologilla puhumassa, viimeksi kävin tosin maaliskuun lopussa, jolloin väsymystä ei oikeastaan vielä ollut. Ensi viikolla on viimeinen aika sinne ennen muuttoa. Saan ainakin nyt purettua asioita jonkun verran.












Tänään on vappupäivä ja suunnitelmissa olis pian lähteä enon luokse brunssille ja sen jälkeen ehkä piipahdetaan vapputorilla lasten kanssa. Nyt on tullut herkuteltua eilisestä lähtien, oon nyt yrittänyt tiputtaa painoa ja saanutkin pari kiloa lähtemään. No, huomenna sitten palataan takaisin terveellisempiin ruokailuihin, nyt nautitaan vapusta! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti